Les patates frites a l'Airfryer són una opció cruixent i deliciosa, però amb menys oli que les tradicionals. Aconsegueixen una textura daurada i cruixent per fora, mantenint-se tendres per dins. Perfectes per acompanyar qualsevol plat o gaudir com a snack.
Les croquetes de pollastre a l'Airfryer són una opció més lleugera, amb una capa cruixent i un interior cremós i saborós. Perfectes per gaudir com a aperitiu o plat principal amb menys oli.
La contracuixa de pollastre a l'Airfryer és una opció deliciosa i saludable, amb la pell cruixent i la carn sucosa. Perfecta per a un àpat ràpid i ple de sabor.
Els molls frits a l'Airfryer són una manera més saludable de gaudir d'aquest peix amb una textura cruixent i saborosa, sense necessitat de fregir-los en oli abundant. Amb una capa lleugera de farina i espècies, aconsegueixes un plat amb tot el gust autèntic del mar, ideal com a tapa o plat principal.
Trosseja patates, barreja-les amb oli d'oliva, sal, pebre i espècies al gust. Cuina-les a 200°C durant 15-20 minuts, sacsejant a mig temps. El resultat: patates daurades i saboroses, perfectes com a acompanyament o aperitiu