Contracuixa de pollastre
La contracuixa de pollastre a l'Airfryer és una manera ràpida i saludable de gaudir d'un plat de pollastre sucós i ple de sabor. Amb la pell ben cruixent i la carn tendra per dins, és una opció perfecta per a un àpat principal que agradarà a tothom.
Ingredients
- 4 de Contracuixes de pollastre
- 2 cullerades de Oli d'oliva verge extra
- 1/2 culleradeta de Prebe bo
- 1 culleradeta de Prebe bord
- 1/2 culleradeta de All en pols
- 1 brot de Farigola
- 1 brot de RomanĂ
Passes a seguir:
-
Preparació del pollastre:
- Renta les contracuixes de pollastre sota aigua freda i eixuga-les bé amb paper de cuina.
- Col·loca les contracuixes en un bol gran i afegeix l'oli d'oliva, la sal, el pebre negre, el pebre vermell, l'all en pols, la farigola i el romaní. Barreja bé per assegurar que el pollastre estigui completament cobert per l'amaniment.
-
Cocció a l'Airfryer:
- Preescalfa l'Airfryer a 180 °C durant 3 minuts.
- Col·loca les contracuixes de pollastre al cistell de l'Airfryer amb la pell cap amunt, sense que es toquin entre elles.
- Cuina durant 20-25 minuts, girant-les a la meitat del temps perquè es daurin uniformement per tots dos costats.
- El pollastre estarà llest quan la pell estigui cruixent i la carn sigui tendra i ben cuita (la temperatura interna ha de ser de 75 °C).
-
Servei:
- Serveix les contracuixes immediatament, amb el teu acompanyament preferit, com una amanida fresca, arròs o patates grill fetes a l'Airfryer.
Aquestes contracuixes de pollastre fetes a l'Airfryer són una opció deliciosa i fàcil de preparar, perfecta per a un dinar o sopar ràpid i nutritiu.