Contracuixa de pollastre

La contracuixa de pollastre a l'Airfryer és una manera ràpida i saludable de gaudir d'un plat de pollastre sucós i ple de sabor. Amb la pell ben cruixent i la carn tendra per dins, és una opció perfecta per a un àpat principal que agradarà a tothom.

Ingredients

  • 4 de Contracuixes de pollastre
  • 2 cullerades de Oli d'oliva verge extra
  • 1/2 culleradeta de Prebe bo
  • 1 culleradeta de Prebe bord
  • 1/2 culleradeta de All en pols
  • 1 brot de Farigola
  • 1 brot de RomanĂ­

Passes a seguir:

  • Preparació del pollastre:

    • Renta les contracuixes de pollastre sota aigua freda i eixuga-les bé amb paper de cuina.
    • Col·loca les contracuixes en un bol gran i afegeix l'oli d'oliva, la sal, el pebre negre, el pebre vermell, l'all en pols, la farigola i el romaní. Barreja bé per assegurar que el pollastre estigui completament cobert per l'amaniment.
  • Cocció a l'Airfryer:

    • Preescalfa l'Airfryer a 180 °C durant 3 minuts.
    • Col·loca les contracuixes de pollastre al cistell de l'Airfryer amb la pell cap amunt, sense que es toquin entre elles.
    • Cuina durant 20-25 minuts, girant-les a la meitat del temps perquè es daurin uniformement per tots dos costats.
    • El pollastre estarà llest quan la pell estigui cruixent i la carn sigui tendra i ben cuita (la temperatura interna ha de ser de 75 °C).
  • Servei:

    • Serveix les contracuixes immediatament, amb el teu acompanyament preferit, com una amanida fresca, arròs o patates grill fetes a l'Airfryer.

Aquestes contracuixes de pollastre fetes a l'Airfryer són una opció deliciosa i fàcil de preparar, perfecta per a un dinar o sopar ràpid i nutritiu.