Patates Frites
Les patates frites a l'Airfryer són una opció cruixent i deliciosa, però amb menys oli que les tradicionals. Aconsegueixen una textura daurada i cruixent per fora, mantenint-se tendres per dins. Perfectes per acompanyar qualsevol plat o gaudir com a snack.
Ingredients
- 500 grams de Patates
- 1/2 culleradeta de Prebe bo
- 1/2 culleradeta de Prebe bord
- 1 culleradeta de Sal
Passes a seguir:
-
Preparació de les patates:
- Renta bé les patates sota aigua corrent per eliminar qualsevol brutícia. Si t'agrada la textura de la pell, pots deixar-les sense pelar.
- Talla les patates a bastonets uniformes d'aproximadament 1 cm de gruix per assegurar una cocció homogènia.
-
Amaniment:
- Col·loca els bastonets de patata en un bol gran.
- Afegeix l'oli d'oliva, la sal, el pebre negre i el pebre vermell (si l'utilitzes). Barreja bé les patates fins que estiguin uniformement cobertes.
-
Cocció a l'Airfryer:
- Preescalfa l'Airfryer a 200 °C durant 3 minuts.
- Col·loca les patates al cistell de l'Airfryer en una sola capa, evitant que estiguin superposades.
- Cuina durant 15-20 minuts, sacsejant el cistell a la meitat de la cocció per assegurar que es dorin uniformement.
- Les patates estaran llestes quan estiguin daurades i cruixents per fora.
-
Servei:
- Serveix les patates frites immediatament, soles o acompanyades de la teva salsa preferida.
Aquestes patates frites fetes a l'Airfryer són una delícia lleugera i cruixent, perfectes per a qualsevol ocasió!