Molls

Els molls són un peix petit però amb un sabor intens que, quan es fregeixen, ofereixen una textura cruixent i deliciosa. Amb l'Airfryer, pots aconseguir aquesta mateixa textura cruixent però amb menys oli, mantenint tot el gust autèntic del mar. Aquesta recepta és perfecta per gaudir dels molls de manera més lleugera i saludable.

Ingredients

  • 10 (aproximadament 500-600 g) de Moll
  • 1 culleradeta de Sal
  • 1/2 culleradeta de Prebe bo
  • 1 cuallerada de Oli d'oliva verge extra
  • 100 grams de Farina de blat
  • 1/2 culleradeta de Prebe bord

Passes a seguir:

  • Preparació dels molls:

    • Renta bé els molls sota aigua freda. Si no estan nets, retira les tripes i esbandeix-los bé.
    • Eixuga'ls amb paper de cuina per eliminar l'excés d'aigua.
  • Amaniment i enfarinat:

    • En un plat fons, barreja la farina amb la sal, el pebre negre i el pebre vermell (si l'hi utilitzes).
    • Ruixa lleugerament els molls amb l'oli d'oliva, assegurant-te que estiguin uniformement coberts.
    • Passa els molls per la barreja de farina, assegurant-te que queden ben coberts per totes les bandes. Sacseja l'excés de farina abans de col·locar-los a l'Airfryer.
  • Cocció a l'Airfryer:

    • Preescalfa l'Airfryer a 180 °C durant 3 minuts.
    • Col·loca els molls al cistell de l'Airfryer en una sola capa, sense amuntegar-los.
    • Cuina durant 10-12 minuts, girant-los a la meitat del temps per assegurar que es daurin uniformement per tots dos costats.
    • Els molls estaran llestos quan estiguin daurats i cruixents a l'exterior.
  • Servei:

    • Serveix els molls frits immediatament amb una rodanxa de llimona per sobre per donar un toc fresc.
    • Acompanya amb una amanida verda o unes patates grill fetes a l'Airfryer per completar el plat.

Aquesta recepta és una manera excel·lent de gaudir dels molls amb menys greix, però sense sacrificar el sabor i la textura característics d'aquest deliciós peix!